Факультет управлiння персоналом, соціології та психології

Зустріч з представниками компанії «UkrLandFarming»29 Лютого 2016р.

22 лютого 2016 рокуколектив кафедри управління персоналом та економіки праці зустрівся з директором департаменту навчання та розвитку Сидорка Т.В та менеджером з персоналу Бархударовою Х.С. компанії «UkrLandFarming». Головною метою зустрічі було визначення і уточнення форм співробітництва.

За результатами активної дискусії підписано протокол про партнерство в напрямі практичної підготовки студентів, стажування викладачів, проведення спільних наукових досліджень, підготовку навчально-методичних матеріалів у співавторстві.

Зокрема, з метою посилення практичної підготовки студентів, партнери домовилися проводити презентаційні зустрічі та відбір для практики та працевлаштування (3,4,5 курси) студентів, які дійсно зацікавлені і мають бажання чомусь навчитись, організовувати реальне проходження практичної підготовки студентів (мотивація студентів, інформування університету про результати проходження практики у компанії). За результатами проходження практики визначати фахову оцінку знань студентів, запрошувати студентів кафедри управління персоналом до «UkrLandFarming» на відкриті тренінги, з метою експертної оцінки готовності студентів до тренінгової діяльності та корекції навиків. Запрошувати викладачів кафедри управління персоналом до «UkrLandFarming» для проведення тренінгів для фахівців компанії, направляти фахівців HR- управління «UkrLandFarming» до КНЕУ для проведення тренінгових програм, організувати спільну роботу HR– університету за тематикою, до якої студенти проявляють інтерес.

Партнери виявили також зацікавленість в участі викладачів кафедри управління персоналом КНЕУ в заходах, що проводитимуться у компанії, у підготовці кейсів на різні теми, підготовці методичних матеріалів та навчальних посібників, проведенні зі студентами спільних наукових досліджень.