Факультет управлiння персоналом, соціології та психології

ПІДСУМКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ ТА КООРДИНАЦІЙНА НАРАДА ЗА ПРОЕКТОМ ЄС ТЕМПУС BUSEEG-RU-UA У ВІДЕНСЬКОМУ ЕКОНОМІЧНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ29 Вересня 2016р.

11-17 вересня 2016 року у Віденському економічному університетівідбулись Підсумкова конференція та Координаційна нарада за проектом ЄС Темпус «Набуття професійних і підприємницьких навичок за допомогою виховання підприємницького духу та консультації підприємців-початківців» 544202-TEMPUS-1-2013-1-AT-TEMPUS-JPHES(BUSEEG-RU-UA).

Цілями підсумкової конференції були: представлення результатів проекту, обмін досвідом партнерів, поширення результатів проекту на базі Університету Граца, узгодження подальших дій для забезпечення стійкості результатів проекту.

Від КНЕУ у роботі Підсумкової конференції взяли участь проректор з науково-педагогічної роботи, керівник проекту в КНЕУ Колот А.М., професор Петюх В.М. та доцент Василик А.В. (кафедра управління персоналом та економіки праці); професор Швиданенко Г.О. та доцент Бойченко К.С. (кафедра економіки підприємства); професор Лазарєва С.Ф. (кафедра інформаційного менеджменту); директор Економічного коледжу КНЕУ Марушевська В.І. та директор Коледжу інформаційних систем і технологій Грицак Н.Ю.

Офіційно розпочав роботу Конференції з привітанням учасників професор Віденського економічного університету Ріхард Фортмюллер. Він представив актуальний стан справ реалізації проекту ЄС Темпус «Набуття професійних і підприємницьких навичок за допомогою виховання підприємницького духу та консультації підприємців-початківців» 544202-TEMPUS-1-2013-1-AT-TEMPUS-JPHES(BUSEEG-RU-UA).

У роботі Підсумкової конференції з представленням основних результатів реалізації проекту взяли участь всі команди консорціуму, а саме: з Віденського економічного університету, Університету м. Констанц, Університету Д`єра, Київського національного економічного університету ім. Вадима Гетьмана,НТУ «Харківський політехнічний інститут»,  Прикарпатського національного університету ім. В.  Стефаника, Чернігівського національного технологічного університету, Нижегородського державного університету ім. Н.І. Лобачевського, Алтайськогодержавноготехнічногоуніверситетуім. І.І. Ползунова, Петрозаводськогодержавногоуніверситету,Московськогодержавногоуніверситетугеодезії і картографії, Алтайського крайового інституту підвищення кваліфікації працівників освіти, Нижегородського інституту розвитку освіти, а такожпредставникиторгово-промисловихпалатта міністерств освіти.

У межах роботи конференції відбулось відвідування учасниками Консультаційного центру для підприємців-початківців у Віденському економічному університеті та обмін досвідом з організації роботи консультаційних центрів, надання консультацій, залучення зовнішніх експертів-консультантів тощо.

Підведення підсумків та узгодження подальших дій для забезпечення стійкості результатів проекту відбулись на Координаційній нараді управлінського комітету.

Згідно програми конференції також відбулось знайомство з Інститутом економічної педагогіки Університету Граца, навчальними планами та досвідом підготовки бакалаврів та магістрів з економіки підприємства та економічної педагогіки, а також поширення результатів проекту TempusBUSEEGна базі Університету Граца.

Наприкінці зустрічі керівник проекту проф. Ріхард Фортмюллер привітав учасників з успішним завершенням проекту та висловив надію на подальше співробітництво.